inženjeringPROJEKTOVANJE

Izrada projektne dokumentacije za energetske sisteme i sisteme automatike: 

Idejni projekti, 

Glavni projekti, 

Projekti izvedenog stanja,

Revizija projektne dokumentacije.IZVOĐENJE

Izrada elektro ormana u zgradama za sisteme automatizacije i napajanja električnom energijom (odimljavanje, ventilacija, nadpritisak, panik osvetljenje, opšte osvetljenje). Izrada elektro ormana za  industriju (mašine i oprema za industrijske procese). Merenje i praćenje kvaliteta električne energije specijaliyovanom visokoperformansnom mernom  opremom.

Izrada energetskih izveštaja – revizija.

UPRAVLJANJE I AUTOMATIZACIJA SISTEMIMA ZA PROIZVODNJU I DISTRIBUCIJU ENERGIJE

Upravljanje postrojenjima za proizvodnju i distribuciju toplotne i električne energije iz obnovljivih izvora (sistemi daljnskog grejanja, kogenerativna postrojenja itd.

UPRAVLJANJE I AUTOMATIZACIJA SISTEMIMA KOD KRAJNJE POTROŠNJE ENERGIJE

Upravljanje komforom ambijenta  u zgradama (stambeni objekti,  javni objekti, industrijski administrativni objekti, industrijske hale) po “SMART HOME” konceptu.

RAZVOJ EMS SOFTVERA ZA JAVNI SEKTOR

Izrada softverskih rešenja za Energetski menadžment za javni sektor (informacioni sistemi za energetsku efikasnost, alat za praćenje i upravljanje potrošnjom energije, alati za donošenje odluka i strateško planiranje itd.).

RAZVOJ BMS ZA SISTEME GRIJANJA KLIMATIZACIJE I HLAĐENJA

Integrisani  BMS (Building Management System) za sisteme klimatizacije, grijanja/hlađenja, osvetljenja, sistema za senčenje,  sistema za vlastitu proizvodnju el.energije iz solarnih sistema.

UPRAVLJANJE SISTEMIMA OSVETLJENJA

Upravljanje sistemima osvetlenja u proizvodnim halama i skladištima, objektima javne namene (tržni centri, javne garaže i sl.) i javnom osvetlenju (lokalni i regionalni magistralni i auto putevi).

GALERIJA

Potrebno Vam je stručno rešenje ili savet? Tu smo .